Specialist in Touwwerk en Partijhandel

Bijrinus is gespecialiseerd in de verkoop van hergebruikt uhmwpe en overige touwsoorten. Door onze producten wereldwijd en scherp in te kopen kunnen wij onze producten zeer scherp aanbieden.

Onze corebusiness is hergebruikt UHMWPE maar daarnaast kunnen wij ook nieuw touw leveren zoals 220m Koiflex. Ook is het bij ons mogelijk om de touwen te laten splitsen.

Offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Koppeldraden

De koppeldraden die wij leveren kunnen op maat gemaakt worden. Koppeldraden van 30 meter en 30mm inclusief beschermhoes hebben wij normaal gesproken op voorraad. Deze trossen hebben een breeksterkte van 74,4 ton.

Ook is het mogelijk om koppeldraden te laten maken met een dikte van 38 of 42mm Dyneema. Alle draden die wij leveren zijn voorzien van een beschermhoes en hebben een op maat gemaakt oog. Ook is het mogelijk om een certificaat te krijgen. Let wel: de trossen zijn van nieuwstaat maar het touw is eerder gebruikt.

Ontdek de mogelijkheden

Naast het testen van kranen kunt u onze waterzakken ook uitstekend gebruiken voor het testen van davits, gangways en andere hefmiddelen

Uiteraard kunnen wij bij al onze producten en testen een certificaat leveren.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via:

Kanaalweg 31-1 | 8861VA, Harlingen
info@bijrinus.nl +31 (0) 6 519 02 049 


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/bijrinus/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

The magic of our
whiskey ways

What sets whiskey apart
from the rest?

Onze partners

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Neem contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

× How can I help you?